Marco Wiegers Inbraakbeveiliging

Uw veiligheid is onze zorg!

Actie

Maak nu gebruik van onze ROOKMELDER ACTIE!


Gratis rookmelders bij een offertebedrag vanaf €500!

Deze actie loopt van 1 maart 2020 t/m 30 juni 2020. 


Maak uw woning in Hilversum, of omliggende plaats, veiliger door middel van rookmelders. 

Minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken wil het bouwbesluit veranderen, waardoor het vanaf 1 juli 2022 verplicht is om op elke verdieping van een huis een rookmelder te hebben. Als Politiekeurmerk-erkend bedrijf staan wij achter dit besluit en dit willen wij zo veel mogelijk steunen door middel van deze actie. 

Waarom worden rookmelders verplicht?

Het antwoord is kort en simpel: ROOKMELDERS REDDEN LEVENS! Voor nieuwbouw woningen zijn rookmelders al vanaf 2003 verplicht. Vanaf 1 juli 2022 zal de rookmelderplicht ook gelden voor alle bestaande bouw. De meeste (dodelijke) slachtoffers van een woningbrand vallen door het inademen van rook, volgens experts een regelrechte sluipmoordenaar. In veel van deze gevallen, bleek uit onderzoek dat er geen rookmelders in de woning aanwezig waren.  

Hoe maakt u gebruik van onze rookmelder actie? 

Wanneer u gebruik maakt van één van onze diensten, waarbij het totaalbedrag van de uitgevoerde werkzaamheden hoger is dan €500, zorgen wij dat u per verdieping één gratis rookmelder krijgt. Ook zullen wij deze voor u monteren op de juiste plaats(en). Onderaan deze pagina leest u meer over de actie voorwaarden. 

Alleen rookmelders laten plaatsen in Hilversum of omliggende plaats?

Als PKVW-erkend bedrijf staan wij voor veilig wonen en zien wij deze rookmelderplicht als een zeer positieve ontwikkeling op dit gebied. Uiteraard zullen wij elke klant, ongeacht de hoogte van het offertebedrag, adviseren om rookmelders te (laten) monteren. Wanneer u op basis van uw offertebedrag niet in aanmerking komt voor gratis rookmelders, bieden wij u graag alsnog een gereduceerd tarief aan. Neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.  

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 - 20 43 58 43 of via info@mwinbraakbeveiliging.nl. Wij werken in Hilversum, 't Gooi, Wijdemeren, Zeist, Amersfoort, Almere en alle tussen- en omliggende plaatsen.     

Actie voorwaarden

  • Actie geldt voor offertes waarvoor akkoord is gegeven in maart 2020 t/m juni 2020. 
  • De actie geldt voor opdrachten waarbij het totaalbedrag meer dan €500 (inclusief BTW) bedraagt. Daarnaast geldt er een maximum van drie rookmelders per woning. 
  • Op de actie zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.  

E-mailen
Bellen