Marco Wiegers Inbraakbeveiliging

Uw veiligheid is onze zorg!

Actie

ZOMER ACTIE!

20% korting op anti-kerntrekbeslag

Deze actie loopt van 1 mei 2021 t/m 31 augustus 2021 

De zomer is in aantocht. Zoals het er nu uitziet een heerlijke zomer met heel wat minder maatregelen. Fijn dat er weer meer kan! De horeca en vele andere sectoren kunnen hopelijk een mooie inhaalslag gaan maken. Helaas geldt dit ook voor inbrekers. Door alle maatregelen zijn we allemaal een stuk meer thuis gebleven het afgelopen jaar. Een positief effect hiervan was een sterke daling van het aantal inbraken.

Verzekeraar InterPolis heeft onderzoek gedaan en voorspelt EEN VERDUBBELING VAN HET AANTAL INBRAKEN naar aanleiding van de versoepelingen. Uiteraard willen wij er zo goed mogelijk aan bijdragen dat er zo min mogelijk mensen slachtoffer zullen worden van een (woning)inbraak.  

Met een gerust hart op een terrasje zitten, lekker winkelen of genieten van een vakantie? Daar kunnen wij voor zorgen! Kies voor goed hang- en sluitwerk en verlaag de kans op een inbraak direct met wel 90 tot 95 procent. Profiteer daarom nu van onze ZOMER ACTIE. 

Maak nu uw woning in Hilversum, of omliggende plaats, veiliger door middel van onder andere anti-kerntrekbeslag. 

Waarom anti-kerntrekbeslag?

  • Het maakt inbraak d.m.v. ‘cilindertrekken’ vrijwel onmogelijk
  • Het is goed zichtbaar, waardoor inbrekers liever aan uw woning voorbij zullen gaan.
  • Het is in veel gevallen een goedkopere oplossing t.o.v. andere veiligheidsmaatregelen.
  • Vaak kunt u de originele cilinder(s) behouden en dezelfde sleutel(s) blijven gebruiken. 

Hoe maakt u gebruik van onze ZOMER ACTIE? 

Neem contact met ons op. Dit kan via e-mail, via het contactformulier onderaan deze pagina of telefonisch. Wij komen graag eerst (kosteloos) bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens maken wij een (geheel vrijblijvende) offerte. Op de offerte wordt de 20% korting op anti-kerntrekbeslag verrekend.  

Maak nu een afspraak en zorg dat inbrekers uw woning voortaan liever voorbij gaan!

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 - 20 43 58 43 of via info@mwinbraakbeveiliging.nl. Wij werken in Hilversum, 't Gooi, Wijdemeren, Zeist, Soest, Baarn, Amersfoort, Almere en alle tussen- en omliggende plaatsen.     

Actie voorwaarden

  • Actie geldt voor offertes waarvoor akkoord is gegeven in maart 2020 t/m juni 2020. 
  • De actie geldt voor opdrachten waarbij het totaalbedrag meer dan €500 (inclusief BTW) bedraagt. Daarnaast geldt er een maximum van drie rookmelders per woning. 
  • Op de actie zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.  

E-mailen
Bellen