Diensten

Veilig wonen in Hilversum e.o.

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging biedt totaaloplossingen op het gebied van veilig wonen. Daarnaast helpen wij u uiteraard ook bij enkele (kleine) aanpassingen om uw woning of bedrijfspand veiliger te maken. Met ruim 29 jaar ervaring zijn wij dé anti-inbraakspecialist van de regio. Wij werken in Hilversum, 't Gooi , Wijdemeren, Zeist, Amersfoort, Utrecht, Almere , Amsterdam en alle omliggende plaatsen.

Waarom kiezen voor Marco Wiegers Inbraakbeveiliging?

✓ Al jarenlang een vertrouwd gezicht in uw regio

✓ Uitgebreide en actuele kennis op het gebied van inbraakbeveiliging

✓ PKVW-erkend bedrijf

✓ Advies op maat en altijd een vrijblijvende offerte

✓ Altijd scherpe prijzen en aantrekkelijke acties

Veilig wonen in Hilversum en omliggende plaatsen.

Hieronder leest u in het kort welke diensten wij aanbieden op het gebied van inbraakbeveiliging. 

Hang- en sluitwerk

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker? Marco Wiegers Inbraakbeveiliging plaatst, vervangt of repareert elk slot! Van een enkele cilinder tot een complete driepuntssluiting en van een kierstandhouder tot gecertificeerd veiligheidsbeslag. Wij geven u graag uitgebreid advies en bieden u altijd een vrijblijvende offerte aan. Lees meer over hang- en sluitwerk.

Camerabeveiliging

Het doel van camerabeveiliging is het beschermen en bewaken van personen en eigendommen. Het (zichtbaar) plaatsen van beveiligingscamera's werkt preventief en voorkomt criminaliteit. Neem contact met ons op en ontdek onze camera oplossingen om uw woning of bedrijfspand optimaal te beschermen tegen inbraak en diefstal. Lees meer over camerabeveiliging.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag "heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?" te beantwoorden en te bewerkstelligen. Als u op zoek bent naar veilige toegangsverlening, kan het SALTO systeem dat wij aanbieden u de perfecte oplossing op maat leveren, aangepast aan uw exacte wensen en eisen van veiligheid, comfort en controle. Salto elektronische sluitsystemen bieden flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software optie’s. Lees meer over toegangscontrole.

Alarminstallatie

Met een professioneel alarmsysteem schrikt u inbrekers af en zorgt u ervoor dat u veilig kunt wonen of werken.  Marco Wiegers Inbraakbeveiliging geeft u gedegen advies op maat en monteert de alarminstallatie vakkundig in uw woning of bedrijfspand. Lees meer over alarminstallatie.

Glasservice

Wilt u nieuw glas ter decoratie, beveiliging, isolatie of voor uw privacy? Zoek niet verder naar een gerenommeerde glaszetter! Marco Wiegers Inbraakbeveiliging plaatst alle soorten glas; van veiligheidsglas tot isolatieglas en van voorzetramen tot glas-in-lood. Lees meer over onze glasservice.

Calamiteitenservice

Wij begrijpen dat er situaties zijn waarin u snel een betrouwbare en kundige slotenmaker nodig heeft. Is er onverhoopt toch bij u ingebroken, heeft u een kapot slot of heeft u zich buitengesloten? Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is snel ter plaatse om u te helpen. Wij openen uw deur of repareren/ vervangen uw sloten of cilinders, zodat u zich weer veilig voelt in uw woning. Lees meer over onze calamiteitenservice. 

Kluizen

Met een gecertificeerde kluis beschermt u uw kostbare eigendommen. Natuurlijk is het een prettig idee als dierbare of kostbare bezittingen veilig opgeborgen zijn, echter wordt dit in bepaalde gevallen ook opgelegd door uw verzekeraar. Een geschikte kluis vinden is gecompliceerd en gaat gepaard met nogal wat cijfers en normen. Wij adviseren u graag uitgebreid over welke kluis voor u (of uw verzekeraar) voldoet. Uiteraard dragen wij bij aanschaf van een kluis zorg voor het gehele proces van levering, plaatsing en verankering. Lees meer over kluizen. 

 


 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


E-mailen
Bellen