Calamiteitenservice - Deur openen in Hilversum e.o.?

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging helpt!

Tel. 06 - 20 43 58 43

Buitengesloten? Uw deur laten openen in Hilversum 

of omliggende plaats?

Helaas kunnen zich situaties voordoen waardoor u geen toegang heeft tot uw woning. 

  • Heeft u uw deur dicht laten vallen? 
  • Is uw sleutel afgebroken in het slot? 
  • Bent u uw sleutels verloren? 
  • Of werkt het slot niet meer naar behoren? 

Bent u om welke reden dan ook buitengesloten en woont u in Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere of een omliggende plaats? In alle gevallen kunt u contact opnemen met Marco Wiegers Inbraakbeveiliging. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse om uw deur te openen. Indien mogelijk doen wij dit schadevrij. 

Inbraak?

Is er onverhoopt bij u ingebroken? Wij begrijpen dat u (beschadigde) sloten/ cilinders zo snel mogelijk wilt laten vervangen, zodat u zich weer veilig voelt in uw woning. Wij kunnen u helpen bij snelle noodoplossingen, zodat u uw woning direct weer kunt afsluiten. 

Is er een ruit beschadigd of gebroken? Wij komen dezelfde dag bij u langs om noodvoorzieningen te treffen of de ruit direct te repareren. 

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn voor de beste en meest veilige langetermijnoplossingen. Zo voorkomt u inbraken in de toekomst! 

Calamiteit? Een beller, is sneller!

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u in het geval van een calamiteit altijd TELEFONISCH contact op te nemen. 

Waarschuwing

Oplichters actief!

Wij begrijpen dat u in één van bovenstaande situaties snel wilt handelen. Helaas zijn er oplichters actief die, als u niet uitkijkt, misbruik van uw situatie maken. Zij zullen, na het uitvoeren van de werkzaamheden, buitensporig hoge bedragen in rekening brengen. Zij zullen niet vertrekken voor u heeft betaald en ook bedreiging schuwen zij niet. Jammer genoeg komt dit vaak voor, ook in onze regio.  

Voorkom oplichting...

... door kalm te blijven

... door navraag naar het bedrijf te doen in uw omgeving

... door niet de eerste de beste slotenmaker te bellen bovenaan in Google

... door desnoods wat langer te wachten

Uiteraard willen wij niet dat u slachtoffer wordt van deze praktijken. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is dé betrouwbare slotenmaker van Hilversum en omgeving en hanteert te allen tijde eerlijke prijzen. Kunnen wij u niet direct helpen? Dan zullen wij u doorverwijzen naar een betrouwbare partij. 


E-mailen
Bellen