Glasservice

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in Hilversum, 't Gooi, Wijdemeren, Zeist, Amersfoort, Utrecht, Almere of Amsterdam? 


Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is u graag van dienst. Wij geven uitgebreid vrijblijvend advies en zorgen dat uw glas geplaatst wordt door een vakbekwame glaszetter met ruime ervaring. Hieronder leest u meer informatie over onze glasservice en de verschillende soorten glas die wij aanbieden. Voor vrijblijvend advies op maat kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. 

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas, ook wel gelaagd glas of safety glass genoemd, beschermt uw huis van binnen én buitenaf. Het kan grote krachten weerstaan en is ontworpen om veilig te breken. Bij glasbreuk zullen geen grote scherven of openingen ontstaan. Zo geeft veiligheidsglas u en uw gezin een betere bescherming tegen letsel of verwondingen. En natuurlijk is uw woning met veiligheidsglas beter beveiligd tegen inbraak en vandalisme. 

Isolatieglas 

Isolatieglas zorgt voor een betere warmte isolatie van uw woning. Aangezien de meeste warmte verloren gaat via de ramen, kunnen uw stookkosten hierdoor met honderden euro's verminderen. Isolatieglas kunnen wij ook leveren in één of twee zijde(n) gelaagd. Zo wordt isolatieglas een veilige én milieubewuste keuze!

Standaard blank glas

Dit is het doorsnee heldere glas, dat ook wel enkelglas of floatglas genoemd wordt. Dit wordt geproduceerd door de grondstoffen zand, kalk en soda onder hoge temperaturen te smelten. Floatglas is een basisproduct dat wordt gebruikt voor andere glasproducten, zoals bijvoorbeeld gelaagd glas en isolatieglas. 

Spiegelglas

Spiegels kunnen zowel decoratief als functioneel zijn in uw interieur. Door middel van het plaatsen van spiegels laat u een ruimte direct groter lijken. Wij leveren spiegelglas in elke gewenste soort en maat.

Voorzetramen

Wanneer u geen dubbel glas kunt plaatsen biedt een voorzetraam uitkomst. Een voorzetraam is een goedkoop alternatief voor isolatieglas en heeft een warmte- en geluidsisolerende werking. Voorzetramen zijn zowel van binnenuit als van buitenaf toepasbaar en zijn leverbaar in de meest voorkomende modellen, glasdikten, geluidwerende- en inbraakwerende glassoorten.

Figuurglas

Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt vervolgens met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt. Vrijwel elke soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas.

Glas-in-lood

Glas-in-lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Dit sierglas komt tot stand door middel van een eeuwenoude techniek en zorgt voor een bijzondere en authentieke uitstraling. 

Glasschade/ noodruit

Is er onverhoopt een raam beschadigd of gebroken? Wij komen dezelfde dag bij u langs om noodvoorzieningen te treffen of het raam direct te repareren. In dit geval raden wij u aan altijd telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn.  

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is uw ervaren glaszetter van Hilversum en omstreken.

Wij werken daarnaast samen met gecertificeerde partners. 


E-mailen
Bellen