Marco Wiegers Inbraakbeveiliging

Uw veiligheid is onze zorg!

Kluizen 

Wij leveren kwalitatieve kluizen in Hilversum en omliggende plaatsen.

Bent u op zoek naar een kluis in Hilversum, Utrecht, Amersfoort of één van de omliggende plaatsen? Dan geven wij u graag (vrijblijvend) advies. Op deze pagina helpen wij u alvast op weg met de belangrijkste informatie en aandachtspunten.

Met een (gecertificeerde) kluis beschermt u uw kostbare eigendommen. Natuurlijk is het een prettig idee als dierbare of kostbare bezittingen veilig opgeborgen zijn, echter wordt dit in bepaalde gevallen ook opgelegd door uw verzekeraar. Een geschikte kluis vinden is gecompliceerd en gaat gepaard met nogal wat cijfers en normen. 

Wij adviseren u graag uitgebreid over welke kluis voor u (of uw verzekeraar) voldoet. Uiteraard dragen wij bij aanschaf van een kluis zorg voor het gehele proces van levering, plaatsing en verankering. Een kluis dient te worden verankerd om te voorkomen dat deze eenvoudig kan worden meegenomen. Volgens de Europese Norm voor inbraakwerende kluizen moet een kluis lichter dan 1000 kg worden verankerd. Het verankeren is niet complex, maar dient wel correct uitgevoerd te worden om een goede hechting te realiseren.

Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rijtje gezet. 

  1. Waarde? Wat wilt u opbergen en wat is de totale waarde van uw eigendommen?
  2. Waartegen? Moet de kluis brandwerend, inbraakwerend of beide zijn? Denk ook aan de (ECB-S) certificering.
  3. Slot? Dubbelbaard klavierslot, cilindersleutelslot of elektronisch slot? Denk na over gebruiksgemak en mogelijkheden. 
  4. Plaats? De normering van de kluis hangt mede af van waar deze geplaatst dient te worden.
  5. Formaat? Hoeveel wilt u in de kluis opbergen? Denk hierbij ook aan eventuele toekomstige bezittingen.
  6. Verankeren? Voorkom dat uw kluis meegenomen wordt en laat deze verankeren aan de vloer of muur.

Om snel de juiste kluis te vinden adviseren wij u om hieronder de kluizencatalogus 2019 te downloaden en te raadplegen. Naast het uitgebreide kluizenaanbod vindt u hier ook uitgebreide informatie over verschillende soorten kluizen, certificering, normeringen, dekkingsadvies en slot opties. 

Naast brand- en/ of inbraakwerende kluizen vindt u in de catalogus ook een ruime selectie sleutelkluizen van hoogwaardige kwaliteit. Een sleutelkluis of sleutelkastje kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld om een reservesleutel in op te bergen, waar altijd toegang tot kan worden verkregen op het moment dat de huissleutel is vergeten of is kwijtgeraakt. Of om meerdere personen toegang te bieden tot een gebouw of woning die allemaal van dezelfde sleutel gebruik moeten maken. Ook in de thuiszorg sector biedt het uitkomst. Een gecertificeerde sleutelkluis buiten, op de juiste wijze verankerd, is in deze situaties vaak de meest efficiënte en veilige oplossing. 

Tot op heden is de kluizencatalogus voor 2021 nog niet uitgebracht. Onderstaande catalogus is in ieder geval nog te gebruiken tot mei 2021. Zodra er een nieuwe versie beschikbaar is, zullen wij deze direct op onze website plaatsen.

Kluizencatalogus 2020
Klik hier om te openen in PDF
kluizencatalogus 2020 Nauta.pdf (16.68MB)
Kluizencatalogus 2020
Klik hier om te openen in PDF
kluizencatalogus 2020 Nauta.pdf (16.68MB)

 

 

Onze merkenVoor de meest veilige en voordelige kluizen van Hilversum e.o. 


E-mailen
Bellen