Kerntrekbeveiliging

Hoe gaan inbrekers te werk?

Door middel van gecertificeerd hang- en sluitwerk, in dit geval kerntrekbeveiliging, verlaagt u de kans op een inbraak met wel 90 á 95 procent! Een bekende vorm van inbreken is de 'kerntrekmethode', ook wel de 'Bulgaarse methode' of 'cilindertrekken' genoemd. Hierbij draaien inbrekers een gehard stalen schroef in de cilinder. Vervolgens wordt de cilinder eruit getrokken. Op deze manier kunnen inbrekers al binnen 45 seconden bij u binnen staan. En dat ook nog op een redelijk geruisloze manier! Dit voorkomt u met anti-kerntrekbeslag. 

Wat is anti-kerntrekbeslag? 

Kerntrekbeveiliging, in de vorm van anti-kerntrekbeslag, schermt de cilinder af, waardoor 'kerntrekken' of 'cilindertrekken' zo goed als onmogelijk is. U kunt dus in de meeste gevallen uw bestaande cilinder(s) behouden en ook uw bestaande sleutel(s) blijven gebruiken. Anti-kerntrekbeslag wordt geadviseerd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is een PKVW-erkend bedrijf. 

Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan voor anti-kerntrekbeslag in Hilversum of omliggende plaats.   

Wat zijn de voordelen van anti-kerntrekbeslag?

  • Het maakt inbraak d.m.v. ‘cilindertrekken’ vrijwel onmogelijk.
  • Het is goed zichtbaar, waardoor inbrekers liever aan uw woning voorbij zullen gaan.
  • Het is in veel gevallen een goedkopere oplossing t.o.v. andere veiligheidsmaatregelen.
  • Vaak kunt u de originele cilinder(s) behouden en dezelfde sleutel(s) blijven gebruiken.

Anti-kerntrekbeslag in Hilversum of omliggende plaats?

Ook uw woning in Hilversum, of omliggende plaats, veiliger maken door middel van anti-kerntrekbeslag? Neem contact met ons op via onderstaand offerte formulier of maak telefonisch een afspraak voor een gratis woningcheck. 

Hieronder ziet u een video hoe 'cilindertrekken' in zijn werk gaat.E-mailen
Bellen