SKG keurmerk

Als dé Politiekeurmerk-erkende slotenmaker van Hilversum e.o. willen wij u hierbij graag informeren over het SKG keurmerk. 

Wat is het SKG keurmerk?

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke certificatie instelling. SKG goedgekeurde producten zijn een garantie voor veiligheid, kwaliteit én duurzaamheid. Sloten met het SKG keurmerk zijn ingedeeld in categorieën, waarbij het aantal sterren de mate van inbraakwerendheid aangeeft. 


1 ster: is NIET in staat zelfstandig de prestatie van 3 minuten inbraakwerendheid te halen 

2 sterren: is in staat zelfstandig de prestatie van 3 minuten inbraakwerendheid te halen

3 sterren: is in staat zelfstandig de prestatie van 5 minuten inbraakwerendheid te halen

Bovenstaande is vastgesteld volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een product met dit logo heeft een SKG erkenning. Dat wil zeggen dat dit product een aanvulling is op de goedgekeurde SKG producten volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 


Waarom kiezen voor cilinders, sloten en veiligheidsbeslag met SKG keurmerk? 

SKG producten, zoals cilinders, sloten en veiligheidsbeslag, zorgen ervoor dat het langer duurt om de woning binnen te komen. Het aantal minuten extra inbraakvertraging zal er in de meeste gevallen voor zorgen dat een (gelegenheids)inbreker uw deur voorbij gaat. In deze minuten stijgt namelijk ook het risico dat de inbreker betrapt zal worden. 

Wanneer een deur of raam zich aan de buitenschil van uw woning bevindt én reëel bereikbaar is, zullen wij te allen tijde SKG goedgekeurde producten adviseren. Hiervan krijgt u uiteraard een uitgebreide en geheel vrijblijvende offerte. 

Gemonteerd door dé Politiekeurmerk-erkende slotenmaker van Hilversum e.o.

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is dé Politiekeurmerk-erkende slotenmaker van Hilversum e.o. Wij hebben jarenlange ervaring met het monteren van SKG producten. Het is van belang dat de ramen, deuren en kozijnen, waarop de SKG producten gemonteerd worden, in goede conditie zijn. Wanneer deze zijn aangetast door bijvoorbeeld houtrot, dient dit eerst te worden verholpen. 

Vragen over het SKG keurmerk?

Woont u in Hilversum of in een omliggende plaats in een straal van 30 kilometer? En zoekt u een vakkundige slotenmaker die u van advies over het SKG keurmerk voor uw woning kan voorzien? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!E-mailen
Bellen