Marco Wiegers Inbraakbeveiliging

Uw veiligheid is onze zorg!

Welkom op de website van Marco Wiegers Inbraakbeveiliging, met 28 jaar ervaring uw specialist op het gebied van veilig wonen, inbraakbeveiliging en hang- en sluitwerk van Hilversum en omstreken. Kortom; dé vakkundige slotenmaker in uw regio.

Hier vindt u uitgebreide informatie over ons en al onze diensten, acties, ons werkgebied en contactinformatie. Daarnaast houden wij u hier ook graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van inbraakbeveiliging.    

Hang- en sluitwerk

Toegangscontrole

Camerabeveiliging

Alarminstallatie

Glasservice

Calamiteitenservice

Kluizen


 

 Ons werkgebied

  • Hilversum
  • 't Gooi 
  • Wijdemeren
  • Soest
  • Baarn
  • Zeist
  • Amersfoort
  • Utrecht
  • Almere 
  • Amsterdam

In alle omliggende plaatsen is Marco Wiegers Inbraakbeveiliging u natuurlijk ook graag van dienst! 

Zoekt u een ervaren slotenmaker in Hilversum e.o.? 

Neem contact op voor een gratis woningcheck en een geheel vrijblijvende offerte voor uw hang- en sluitwerk of één van onze andere diensten.

Het coronavirus 

Wij nemen maatregelen voor uw en onze veiligheid

UPDATE 11-10-2021. Zoals u weet zijn er recentelijk weer een aantal versoepelingen doorgevoerd. De 1,5 meter regel is losgelaten. Vindt u het toch prettiger om afstand te houden, dan houden wij hier rekening mee. Voor spoed- en reguliere opdrachten kunt u gewoon een afspraak met ons maken. Reeds ingeplande opdrachten kunnen doorgang vinden. Uiteraard nemen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht. Wij zullen vaak onze handen wassen en desinfecteren. Wij vragen u om even geen afspraak te maken wanneer u verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) ervaart. Betalingen worden voldaan door middel van een factuur, welke u indien mogelijk per mail zult ontvangen. Wij houden de ontwikkelingen bij het RIVM nauwlettend in de gaten. Mochten er veranderingen worden doorgevoerd, waardoor wij onze werkwijze moeten aanpassen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw begrip en wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd. 


Contact

Tel. 06 - 20 43 58 43 of 035 - 772 07 34

Van maandag t/m zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00.

info@mwinbraakbeveiliging.nl  Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is een PKVW-erkend bedrijf.

Wilt u het op het gebied van inbraakbeveiliging serieus aanpakken? Ons bedrijf is dé slotenmaker in Hilversum e.o. dat PKVW-gecertificeerd is. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Dit is onder andere te realiseren door gecertificeerd hang- en sluitwerk. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

De opname, rapportage en gedetailleerde offerte bieden wij u geheel vrijblijvend aan. Ook bij de volledige uitvoering en montage zijn wij u graag van dienst. 

 


Deel onze website op LinkedIn!
E-mailen
Bellen