Marco Wiegers Inbraakbeveiliging

Uw veiligheid is onze zorg!

Laatste nieuws 

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van 

de laatste ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging.

Wederom oplichters actief in deze regio. Pas op voor malafide slotenmakers!

Gisteren (12 februari 2020) werd ik gebeld door een mevrouw uit Laren. Zij had 's morgens een slotenmaker gebeld die bovenaan stond in Google. Zij had haar deur dicht getrokken met de sleutel aan de binnenkant en wilde haar voordeur uiteraard graag zo snel mogelijk laten openen. De twee heren die ter plaatse kwamen hebben hiervoor het bedrag van €700!!! gerekend. Mevrouw werd behoorlijk onder druk gezet om direct te betalen. De factuur zou later wel per mail volgen. Deze mevrouw vertrouwde het achteraf niet en is door de politie doorverwezen naar mij. 's Middags heb ik alsnog een nieuwe cilinder geplaatst. De gemiddelde kosten voor het openen van een deur en het plaatsen van een nieuwe cilinder horen te zijn: €125 tot €150.

Als je googelt op “slotenmaker” komt er een hele lijst tevoorschijn. Wat niet iedereen weet, is dat de slotenmakers die bovenaan de lijst verschijnen daar flink voor betalen. En wanneer iemand buitengesloten is kiest de persoon in kwestie in de hectiek vaak de eerste de beste slotenmaker: het nummer dat bovenaan staat. Het gebeurt regelmatig dat deze slotenmakers buitensporig hoge kosten in rekening brengen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Kies op advies van de politie ALTIJD een PKVW-erkende slotenmaker bij u in de regio. Deze kunt u vinden via de volgende link: https://hetccv.nl/keurmerken/vakman


Voorkom oplichting, bel nooit de eerste de beste slotenmaker!

U hoopt natuurlijk dat het nooit gebeurd, maar helaas gebeurd het toch; u sluit uzelf buiten. Enigszins in paniek belt u de slotenmaker die bovenaan verschijnt in Google. Bovenaan in Google, dat moet wel een betrouwbare partij zijn! Reviews lezen, navraag doen? U heeft nu natuurlijk wel wat anders aan uw hoofd. U wilt zo snel mogelijk uw woning weer in. Van deze gevoelens maken oplichters dankbaar gebruik. In dit artikel leest u hoe sommige slotenmakers mensen in soortgelijke situaties oplichten. Uw deur is weer open, maar de rekening bedraagt €800.  

Jammer genoeg horen wij deze verhalen regelmatig ook in onze regio. Soms bedraagt het bedrag dat de oplichters in rekening brengen wel het tienvoudige van een eerlijke prijs. En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, zullen zij u onder druk zetten totdat u betaald. Wij adviseren u: blijf kalm, doe toch even navraag bij bekenden, lees reviews of wacht misschien iets langer. Uw geduld zal zich uitbetalen! 

Zo snel staan inbrekers bij u binnen! 


In bovenstaande video van de Amsterdamse zender AT5 is te zien hoe inbrekers een woning binnendringen door middel van de 'kerntrekmethode'. Deze methode wordt ook wel de 'Bulgaarse methode' of 'cilindertrekken' genoemd. Voorkom dat inbrekers binnen 45 seconden bij u binnen staan en investeer in uw eigen veiligheid en die van uw eigendommen. Uiteraard adviseren wij u graag.

 

 

  

 

 


E-mailen
Bellen