Marco Wiegers

Uw anti inbraak specialist! 

Hier vertel ik u graag wat meer over mijzelf, mijn (inmiddels ruime) werkervaring en de opleidingen die ik heb afgerond in mijn vakgebied. 

Na mijn Diploma MTS Bouw te hebben behaald, heb ik bij verschillende aannemersbedrijven werkervaring op kunnen doen. In 1992 heb ik 4 jaar bij een Hilversumse glashandel het vak glaszetten mogen leren. Ook hield ik mij daar al veel bezig met het monteren van hang- en sluitwerk. 

In 1996 ben ik begonnen als Mechanisch Beveiligingsmonteur bij Leo Sleutel BV in Hilversum. Na een aantal jaren hang- en sluitwerk gemonteerd te hebben ben ik een jaartje de winkel ingegaan, waar ik veel ervaring heb opgedaan betreffende sleutels maken en cilinders assembleren. 

In de tussentijd heb ik mijn diploma TBMB (Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging) behaald. In 1999 heeft Leo Sleutel BV zich aangesloten bij het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen), en ook daar heb ik mijn certificering in behaald; het diploma beveiligingsadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Vervolgens heb ik in 2004 het diploma Keurmeester Politiekeurmerk Veilig Wonen afgerond. Om ook gecertificeerd te blijven leg ik hier elke 2 jaar opnieuw een examen voor af. Bij Leo Sleutel heb ik 23 jaar gewerkt, waardoor ik voor velen in deze regio een vertrouwd gezicht ben. 

Sinds 2000 ben ik beveiligingsadviseur en tot op de dag van vandaag oefen ik mijn vak met heel veel plezier uit. Veiligheid is een basisbehoefte en ik vind het dan ook bijzonder dat onze klanten dat voor een gedeelte aan mij toevertrouwen. Hier haal ik elke dag weer veel voldoening uit. De slogan voor mijn eigen bedrijf was dan ook snel bedacht: 'Uw veiligheid is onze zorg!' Als onze werkzaamheden zijn afgerond, heeft de klant een grote zorg minder. 

Om te zorgen dat ik altijd de meest actuele kennis in huis heb volg ik regelmatig (opfris)cursussen en ga ik graag naar bijscholingsdagen. Zo kan ik mijn klanten altijd de beste en meest efficiënte veiligheidsoplossingen bieden. 

Inmiddels loop ik al 29 jaar mee op het gebied van inbraakbeveiliging en ik ga daar met mijn eigen bedrijf Marco Wiegers Inbraakbeveiliging nog veel mooie jaren aan toevoegen. Ik hoop dat ik ook voor u iets kan en mag betekenen!

Met veilige groet,

Marco Wiegers

 




 

 

 

 


 


 


 


 


 


E-mailen
Bellen